Caută
  • Hai Moldova

UE: COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că suntem printre beneficiarii proiectului „COVID-19: Reziliență și Durabilitate a Societății Civile” desfășurat de către ERIM în Moldova - IREX Europe, cu suportul Uniunii Europene, European Union in the Republic of Moldova.


Scopul proiectului este de a crește capacitatea ONG-ului Hai Moldova și de a-și fortifica rolul de actor cheie în protecția mediului. Acest proiect se concentrează pe îmbunătățirea performanței organizaționale și îmbunătățirea imaginii sale publice, dezvoltarea abilităților și capacităților echipei, prin obținerea certificării profesionale în protecția mediului și managementul deșeurilor, instruire și educare. Toate acestea vor crește capacitatea organizatorică a ONG-ului Hai Moldova. În acest moment Organizația Hai Moldova trebuie să facă un pas înainte pentru a ajunge la următorul nivel de profesionalism, pentru a putea implementa proiecte mai de impact și a oferi mai multe servicii profesionale în domeniul protecției mediului și al implicării civice.,,Ca organizație dorim să ne consolidăm guvernanța internă, managementul și capacitatea instituțională, iar ca echipă, ne propunem să creștem nivelul de profesionalism și să devenim mai eficienți. În același timp, pe măsură ce nivelul de profesionalism al echipei noastre crește, vom extinde gama de servicii în domeniul protecției mediului pentru APL, Instituții Publice, ONG-uri și companii private, servicii care au devenit din ce în ce mai necesare pe măsură ce RM începe să adopta legile UE și principiile de mediu, cele mai bune tehnici și practici disponibile. În acest fel vom deveni mai sustenabili financiar prin oferirea de servicii și mai profesioniști pentru a consulta instituțiile guvernamentale și a realiza proiecte mai complexe Hai Moldova. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără suportul Uniunii Europene și echipei ERIM (anterior IREX Europe), cărora le mulțumim mult pentru această oportunitate", declară președinta A.O. Hai Moldova, Nadejda Cebotari.


„COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile” este un proiect de 48 de luni finanțat de Uniunea Europeană (UE) și implementat de către ERIM (anterior IREX Europe). Obiectivul general al proiectului este de a încuraja rezistența și durabilitatea societății civile din țările Parteneriatului Estic, permițându-le să atenueze impactul imediat și pe termen lung al COVID-19.

#TeamEurope #COVID19 #StrongerTogether #EU

0 afișări0 comentarii