Caută
  • Hai Moldova

Trainingul pentru coordonatorii locali Hai Moldova — Future Local Leaders


17 participanți din nordul, centrul și sudul Moldovei au participat la data de 20-21-22 august la primul training Future Local Leaders organizat de mișcarea Hai Moldova, finanțat de Ambasada SUA în Moldova și susținut de AO EcoVisio.

În cadrul trainingului, care a avut loc în Rîșcova la Eco-Village, tinerii au fost instruiți cum să-și dezvolte abilitățile de lider și cum să le aplice în calitate de coordonatori locali prin organizarea Zilei Globale a Curățeniei în comunitatea lor.Tinerii urmează să țină legătura cu școlile, primăriile, ONG-urile din localitatea lor ca să-i motiveze pe oameni să iasă în număr mare la curățenie. Datele coordonatorilor locali urmează să fie afișate pe site-ul haimoldova.md pentru ca doritorii care vor să se implice în organizare să-i poată contacta.Urmează alte două traininguri la data de 21-22-23 și 24-25-26 august. Doritorii mai sunt așteptați să aplice AICI.

Alătură-te mișcării Hai Moldova și fii parte din cea mai de anvergură mișcare civică din lume.

7 afișare0 comentariu

Hai Moldova

Hai Moldova este cel mai mare proiect social din Republica Moldova care promovează educația ecologică în rândul cetățenilor.

Contacte

Email: info.haimoldova@gmail.com
Adresa: Alba Iulia 79/1

Hai Moldova © 2017-2020

  • Facebook
  • YouTube Социальные Иконка
  • Instagram