Parteneri

Finanțatori externi

Instituții publice

Media

În cadrul campaniei am fost susținuți de parteneri care s-au implicat pentru că le pasă de mediul înconjurător, și care au demonstrat asta prin politicile prietenoase adoptate în cadrul companiilor lor. Un exemplu este Amdaris, unde angajații sunt încurajați să-și formeze deprinderi benefice mediului, transformându-le din modă într-un stil de viață.

Echipa magazinului X-Style a decis să colaboreze doar cu companii prietenoase mediului. Mai mult, au fost instalate șapte coșuri de gunoi pentru colectarea selectivă a deșeurilor, care au fost amplasate în locuri strategice din companie: trei pentru sortarea hârtiei, alte trei pentru sortarea plasticului și unul pentru sortarea bateriilor.

Pădurea Ambianța - o moștenire pentru următoarele generații! Acest proiect de împădurire a fost posibil datorită companiei Ambianța și a fost realizat la inițiativa A. O. Hai Moldova și Million Trees Moldova. 

Prin campania noastră de plantare, îmbogățim zona riverană a râului Ichel cu 12 mii de copaci și astfel încercăm să contribuim la restabilirea solului, a apelor subterane și a aerului din localitatea Coșernița și din împrejurimi.