Despre noi

Despre noi

“Hai, Moldova!” este o inițiativă civică, care își propune să elibereze natura de deșeuri. Misiunea nostră este să ajutăm oamenii să trăiască în armonie cu natura, într-un mediu curat și sănătos.

 

Mișcarea “Hai, Moldova!”, a fost inițiată de un grup de tineri în anul 2011, care au organizat prima campanie de salubrizare pe data de 16 aprilie, la care au participat 113,300 voluntari. Pe 12 mai 2012 - au participat  120,000 voluntari. Iar la data de 15 septembrie 2018, în cadrul Zilei Globale a Curățeniei, alături de 157 de țări din lume și 17 milioane de voluntari. Hai Moldova a adunat peste 77 de mii de oameni la făcut curat, care au strâns zeci de tone de gunoi aruncate în natură.

Astfel, Hai Moldova este cel mai de anvergură proiect social și ecologic, care își propune prin acțiuni de salubrizare , proiecte de colectare selectivă a deșeurilor în școli  și în propriile locuințe  să dezvolte oamenilor un comportament responsabil și conștient față de mediu.

 

Mișcarea Hai Moldova este susținută de peste o sută de parteneri din sectorul public, privat și mass-media.

 

Urmăriți activitatea noastră pe Facebook,  Instagram și implicați-vă

Hai Moldova

Hai Moldova este cel mai mare proiect social din Republica Moldova care promovează educația ecologică în rândul cetățenilor.

Contacte

Email: info.haimoldova@gmail.com
Adresa: Alba Iulia 79/1

Hai Moldova © 2017-2020

  • Facebook
  • YouTube Социальные Иконка
  • Instagram