Despre noi

Imagine

RO Таисия Каменщик – Руководитель группы, национальный координатор

Imagine

Евгений Каменщик – Координатор по сбору средств и логистике

Imagine

Надежда Чеботарь – Региональный координатор

Imagine

Доина Фикхман – Координатор по связям с общественностью

Imagine

Кэтэлина Хаснаш – Координатор по Кишинёву

Imagine

Наталья Шевченко – Партнерство и логистика

Imagine

Анастасия Захарчиук – Партнерство и логистика

Imagine

Екатерина Стратан – Партнерство и логистика

Imagine
Imagine
Imagine

Hai Moldova este cel mai mare proiect social din Republica Moldova și face parte din Mișcarea Internațională de Curățenie Mondială Let’s Do It! World.

La data de 12 mai 2011, Republica Moldova, alături de țări precum Bulgaria, România, Turcia și Republica Democrată Congo, a făcut curățenie la nivel național. Ajutați de zeci de companii private, de instituții de stat și de autoritățile publice locale, 113 mii de cetățeni au participat la eveniment motivați să adopte un stil de viață care implică păstrarea naturii și a locurilor publice din jur în curățenie.

În 2012, existând deja de patru ani — mișcarea a început în Estonia în anul 2008 —,  campania de curățenie s-a desfășurat în aproximativ 100 de ţări, implicând milioane de voluntari din toată lumea. În Moldova au participat peste 111 000 de voluntari.

Majoritatea evenimentelor organizate de către noi au fost reflectate activ de cele mai importante instituții media. În două luni de campanie media, am reușit să organizăm 10 evenimente publice.

În 2016, la data de 24 septembrie, în Chișinău, Hai Moldova a organizat pentru a treia oară o acțiune de curățare a naturii și locurilor publice la care au participat 3522 de voluntari.

Acum, în 2018, avem scopuri și mai ambițioase – vrem să implicăm 100 de mii de oameni din toată țara. Mai mult decât atât, după Ziua Globală a Curățeniei, vom amenaja locuri pentru odihnă în cel puțin 10 comunități din Moldova. Pe lângă asta, desigur, ne vom ocupa  de promovarea educației ecologice în rândul cetățenilor Republicii Moldova.

Pentru a putea face acest lucru, Campania Hai Moldova 2018 are nevoie de implicarea și ajutorul tău!